Online booking
Thomsen Fysioterapi & Osteopati | Holdtræning

Holdtræning

 

Hvis du vil have socialt samvær i en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære, og samtidig få det optimale ud af din træning. Så er holdtræning hos Thomsen Fysioterapi det helt rigtige sted at vælge. Med over 60 forskellige træningshold er Thomsen Fysioterapi i Randers en af Østjyllands største udbydere af holdtræning.

Alle vores instruktører er autoriserede fysioterapeuter, som har lang efteruddannelse i mange forskellige former for holdtræning. De har alle en lang instruktørerfaring bag sig, hvilket gør, at holddeltagerne får det optimale ud af træningen hver gang de deltager. Hos os vægter vi tryghed og god stemning meget højt. Og vi kender vigtigheden af, at vores deltagere går til holdtræning og får lov til at træne sammen med andre, der har samme skavanker som dem selv. 

HoldskemaKlikHer

 Holdtræning med fysioterapeut

At træne med andre på hold har mange fordele. Udover forbedret styrke, velvære og en sundere holdning/livsstil. Så er det videnskabeligt bevist, at holdtræning er effektiv til, at fjerne dine skavanker og smerter i kroppen. Vores hold har fra 3- 6 deltagere alt afhængig af hvilket hold det drejer sig om, hvad der trænes på holdene samt hvilken skavanker holddeltagerne har. De små hold er meget hensyntagen.

Dvs. at instruktøren er superviserende på deltagerne hele tiden og har stor fokus på de skader og eventuelle handicaps den enkelte har. Det giver stor tryghed for den enkelte deltager. Samt giver sikkerhed for korrekt træning og god mulighed for at kunne guide den individuelle. Holdtræningen er individuelt tilpasset og vi sørger for at deltagerne kommer ind på netop det hold der passer til deres problematik og niveau.

Alle vores holddeltagere følges grundigt og bliver individuelt vurderet mht. hvornår der skal justeres øvelser. Derved sikrer vi os, at der hele tiden sker en kontinuerlig udvikling med den enkelte deltager ift. styrke, funktioner, balance osv.

Holdtræning behandling Randers

 

Holdtræning med henvisning

Alle vores hold kører kontinuerligt. Dvs. du kan starte når behovet opstår og slutte når du ikke længere har behov for træningen mere. Holdtræningen foregår på faste tidspunkter hver uge og de kører fra kl. 0900 til 1730. Det er altid den samme fysioterapeut instruktør, der kører de respektive hold.

Vi anbefaler holdtræning 2 gang ugentlig i en genoptræningsfase og mindst 1 gang ugentlig i en forebyggende/ vedligeholdelses fase.  Vi vil gerne hjælpe dig med at fjerne dine smerter i kroppen, opbygge dine stabiliserende muskler, bedre din gangdistance og balance. Derfor har vi lavet en skarp pris for din holdtræning.

Du kan nemlig træne på din henvisning. Dvs. du får tilskud fra sygesikringen til holdtræning. Hvis du samtidig er medlem af sygeforsikringen Danmark så får du yderligere tilskud. Din pris for holdtræning med fysioterapeut er dermed kr. 53,22.

Holdtræning holdsal Randers Holdtræning hygge område Randers

 

Vederlagsfri - gratis holdtræning

Hvis du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi kan du få gratis holdtræning hos Thomsen Fysioterapi. Her betaler sygesikringen hele træningshonoraret. ( se afsnit om vederlagsfri fysioterapi/ træning). Thomsen Fysioterapi har oprettet mange vederlagsfri hold. Ring og hør nærmere på klinikken. 

Du kan læse om alle vores holdtilbud og tidspunkter under menupunktet " holdtræning". Eller ring til klinikken på Tlf.:  8643 3344 for yderligere information. Så finder vi et hold der passer til dig og din hverdag. Du vil allerede kunne starte på holdtræning den samme uge.