Online booking

Virksomhedsfysioterapi

Enhver virksomhed kender betydningen af at have sygemeldinger eller nedsat arbejdskraft blandt deres medarbejdere. Det giver en ujævn produktivitet og vil på sigt kunne aflæses negativt på bundlinjen. Hvis en af jeres medarbejdere får en skade kan ventetiden for at komme til læge, specialist eller hospital være urimelig lang. Det vil betyde en unødig forlængelse af sygefraværet og forsinke hastigheden på at få en diagnose og derved få sat gang i den helbredende behandling. 

Virkfysioterapi i Randers Virkfys i Randers

 

 En sygemeldt medarbejder er dårlig forretning

Den ventetid kan blive dyr for arbejdspladsen i form af tabte arbejdsdage, lavere produktivitet og tidskrævende besvær med sygedagpenge. Derfor er en sundhedsordning hos Thomsen Fysioterapi en rigtig god investering i virksomhedens fremtid. Vi vil nemlig være i stand til at kunne tilbyde følgende:

  • Vi sørger for nedgang i sygefravær hos jeres medarbejdere
  • Vi medvirker til øget medarbejdertrivsel og effektivitet
  • Vi sørger for at forebygge skader hos jeres medarbejdere
  • Vi er med til at højne og synliggøre virksomhedens sundhedsprofil

Virksomhedsfysioterapi - Massage

Vi er en 100 % lokal fysioterapi og er derfor tæt på de virksomheder vi servicerer. Vi tilbyder individuelt tilpasset sundhedsordninger til private virksomheder, professionelle fodboldklubber og offentlige institutioner i Østjylland. Vi arbejder ud fra den filosofi, at vi vil være de bedste indenfor vores felt. Det honoreres ved at have nogle topmotiverede
fysioterapeuter med stor erfaring og massiv ballast af efteruddannelse.

Alt hvad virksomheden har brug for

Vores sundhedsordning er unik fordi den indeholder alt det bedste indenfor effektiv behandling. Derved behøver medarbejderen ikke gå til behandling flere steder. Her får man alt under et tag. Vores fysioterapeuter har efteruddannelse i manipulation (kiropraktik), massage, akupunktur, personlig træning og sundhedstjek.

Diagram

Fysioterapi:

Fysioterapeuten kan hurtig og præcis stille en diagnose og derefter udføre en effektiv behandlingsplan. Fysioterapeutens erfaring gør det muligt at forebygge, at overbelastningsskader udvikler sig faretruende el. i det hele taget opstår. I fysioterapien indgår også manipulationsbehandling og akupunktur.

Massage:

Hvis man vælger vores massage-produkt vil ømme muskler, sener og led være et overstået kapitel. Massøren sørger for at de overbelastede regioner holdes bløde og i optimal stand. Og man vil derefter være i stand til at "løbe de ekstra km".

Ergonomi:

Her laver fysioterapeuten en individuel eller generel arbejdspladsvurdering (APV) på virksomheden. Via analyse af medarbejderens arbejdsfunktion, arbejdsplads samt hjælpemidler kan fysioterapeuten med få midler tilrette arbejdsstedet el. funktionen. Derved undgås overbelastningsskader og nedslidning

Sundhedstjek:

Fysioterapeuten måler hermed "pulsen" på virksomheden og den enkelte medarbejder. Ved sundhedstjekket kommer medarbejderen igennem en række tests og målinger. Her vil det vise sig, om der er nogle indsatsområder, der kan påvirke en sundere livsstil -og derved opnå en mere effektiv medarbejder.

Personlig træner:

Hvis der er enkelte medarbejdere man ikke mener yder det optimale pga. fysiske problemer. Så kan fysioterapeuten opstille en individuel træningsplan og mål for den enkelte. Og medarbejderen bliver holdt op på at disse mål opnås.

Virksomhedsmotion:

Sundhedsordningen indeholder muligheden for forskellige former for motionsaktiviteter. Vi søger altid den optimale udnyttelse af de muligheder og ressourcer, der findes i hver enkelt virksomhed. Virksomhedsmotion er en fantastisk mulighed for at kombinere socialt samvær og fysisk træning med sine kollegaer. Alt efter fysiske rammer på virksomheden kan motionen foregå der eller i træningslokalerne hos Thomsen Fysioterapi på Toldbodgade.

Hos os hænger pris og kvalitet ikke sammen:

En sundhedsordning hos Thomsen Fysioterapi Erhverv koster langt mindre end du tror. Her får du stor kvalitet til små penge. Og investeringen vil helt klart kunne hente sig selv hjem ved at få en virksomhed i topform. Er der spørgsmål vedr. vores sundhedstilbud ring til Thomsen Fysioterapi.

Tlf.:  8643 3344 Kontaktperson Finn Thomsen

Virksomheds fysioterapi i Randers behandling Virksomheds massage i Randers