Online booking
Fysioterapeut Randers - klinik i Randers - Thomsen
Menu:

Klinikken

Thomsen Fysioterapi & Osteopati er placeret centralt i Randers midtby i den gamle Told & Skat bygning. Klinikken ligger tæt på busstationen samt p-huset. Vi har byens bedste parkerings- og adgangsforhold med 15 egne parkeringspladser samt 3 handicappakeringspladser lige uden for vores hoveddør (Gratis parkering) . Fysioterapien er placeret i stueplan, hvilket giver optimale handicapvenlige adgangsforhold - med lift, automatisk døråbning mm.

Vi råder over 17 store lukkede behandlingsrum. En massageafdeling, afdeling for børnebehandling og genoptræning samt to store træningssale til henholdsvis hold- og funktionel træning. Det hele er fordelt på 940 Kvm. 


Thomsen fysioterapi og osteopati Randers

Historie 

Thomsen Fysioterapi & Osteopati er en fusionsklinik fra 2006. Klinikejer Finn Thomsen opkøbte klinikkerne Bjørns Fysioterapi ( 2006) - Enghøj Fysioterapi ( 2007) og Midtbyens Fysioterapi (2010). Klinikkerne blev lagt sammen under samme tag på Vestervold . I 2016 blev Finn Thomsens mangeårige samarbejdspartner Tomas Skov Larsen medejer af Thomsen Fysioterapi. I 2017 skiftede klinikken navn til det nuværende og flyttede fra Vestervold til den nybyggede klinik på Toldbodgade 3. 

Reception ved fys i Randers
Fysioterapiens værdigrundlag og filosofi

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati arbejder vi ud fra den filosofi, at vi skal gøre vores ypperligste for at give patienterne de bedste behandlingsmuligheder. Vi er først tilfredse når patienten har fået den optimale behandling og problemet er løst. Et af nøglepunkterne for at opnå gode behandlingsresultater er at have et team af gode, veluddannede og lyttende fysioterapeuter, der dækker et bredt kompetencefelt.

På klinikken er vi 13 fysioterapeuter og 6 osteopater, der mestrer et højt fagligt niveau. Vi er kontinuerligt på efteruddannelse, så vi hele tiden er opdateret med de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder. Fysioterapeuterne og osteopaterne på Thomsen Fysioterapi & Osteopati er i stand til at kombinere flere behandlingsmetoder.
Her kan eksempelvis nævnes traditionel fysioterapi, osteopati, manipulation, akupunktur samt effektiv funktionel genoptræning. Det er vores erfaring, at man opnår de bedste behandlingsresultater, hvis man er i stand til at kunne sætte ind med forskellige behandlingsmetoder til et konkret patientproblem. Derved opnås en effektiv og hurtig løsning på problemet.


Thomsen fys
Fysioterapeutisk team med forskellige specialer
Det fysioterapeutiske og osteopatiske team på Thomsen Fysioterapi & Ostopati har specialiseret sig i forskellige retninger af faget. Vi tilstræber, at patienten altid vil blive tilknyttet den fysioterapeut el osteopat, der har specialviden inden for det konkrete patientproblem. Skulle det vise sig, at patienten ikke har fået den bedst kvalificerede fysioterapeut/osteopat i det konkrete tilfælde, så foranlediger vi hurtigt skiftet til en anden fysioterapeut/osteopat i teamet. Derved sikrer vi patienten den absolut mest kompetente behandling.
 
Thomsen Fysioterapi & Osteopati er selvfølgelig medlem af Danske Fysioterapeuter, hvilket er garanti for den gode kvalitet. Vi har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder at patienten får tilskud til behandlingen. Osteopaterne Tomas Larsen og Peter Vendelbo arbejder uden for sygesikringen - og derfor er disse behandlere ikke tilskudsberettiget fra sygesikringen. Men deres behandlinger er berettiget til Sygeforsikringen Danmark tilskud. ( se afsnit om priser ) Klinikken kan behandle/genoptræne vederlagsfrie patienter, der har en specifik diagnose. Såsom hemiplegi, sclerose ect. Disse diagnosegrupper kan hos os få gratis behandling/genoptræning via henvisning fra egen læge. Yderligere info kan ses under siden vedr. behandling
Behandlings rum Randers Behandlings rum fys
Behandlings rum Thomsen fys Børne klinikken behandlings rum
 Hygge område Thomsen Fysioterapeut Trænings område Randers
Trænings sal i Randers ved Thomsen fys Holdsal Randers
Holdsal Randers ved Thomsen fys