Online booking
Idrætsklinikken i Randers
Menu:

IdrætsKlinikken

Hvad enten du dyrker sport på motionist- eller eliteniveau, så oplever langt de fleste idrætsudøvere, at blive skadet eller få gener i forbindelse med træning eller kamp på et eller andet tidspunkt.  Det kan enten være som en overbelastnings- eller akut opstået skade. 

I Danmark er der årligt 750.000 idrætsskader, hvoraf 90% ikke kræver kirurgisk behandling. Alle idrætsudøvere, lige fra motionister til eliteidrætsudøvere, ønsker at returnere til deres sport hurtigst muligt og kan have svært ved at acceptere helingstiden for den specifikke skade. Det kan vi hjælpe med på Randers IdrætsKlinik.

Professionel behandling af idræts-og sportsskader

På Randers IdrætsKlink behandler og genoptræner vi ugentligt over 100 idrætsfolk på alle niveauer og alderstrin. Vi har stor rutine i at vurdere alle former for idrætsskader fra de forskellige idrætsgrene. Talrige eliteidrætsudøvere, fra mange forskellige idrætsgrene, er gennem tiden blevet undersøgt og behandlet på Randers IdrætsKlink. De fleste af de sportsfolk, som vi ser på klinikken, er dog ganske almindelige sportsudøvere. 

En hurtig og korrekt diagnose med efterfølgende behandling af din idrætsskade er altafgørende for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sportsgren igen. Hos Randers IdrætsKlinik bliver du undersøgt, behandlet og genoptrænet af de bedste idrætseksperter på området. Du vil opleve, at alle af kroppens forskellige systemer vil blive grundligt undersøgt for at finde årsagen til dine gener. Hos Randers IdrætsKlinik vil du altid være i sikre hænder, og vi hjælper dig med din skade fra start til slut, så din krop kommer til at fungere optimalt igen. 

 Har du pådraget dig en idrætsskade er det vigtigt, at få kvalificeret og professionel hjælp med det samme. Derved mindskes følgerne efter skaden og genoptræningsforløbet afkortes betydeligt. På Randers IdrætsKlinik er vi med til at forbedre livskvaliteten for mange tusinde idrætsfolk hvert år. Hos Randers IdrætsKlinik behandler vi ikke kun patienternes skader, men vi finder også årsagen til at skaden er opstået. Derved mindskes risikoen for at skaden genopstår igen. På Randers IdrætsKlinik finder vi de skævheder eller låsninger, der kan være årsag til din skade. Vi får genoptrænet ubalancer og ustabile led og muskler, samt får lagt de rigtige træningsprogrammer så du igen kan få optimale forhold i din krop. 

Billeder til IdrætsKlinikken

Randers Idrætsklinik - Hvem er vi

Randers IdrætsKlinik består af et specialiseret tværfagligt team bestående af tre idrætsfysioterapeuter, osteopat og massør. Det betyder, at du kan få et samlet professionelt behandlingsforløb 'et sted, hvor forskellige fagområder konstant supplerer hinanden. Derved bliver behandlings- og genoptræningsforløbet mere effektivt og langt mere resultatorienteret. 

Hos Randers IdrætsKlinik har teamet mange års erfaring og specialuddannelse i at behandle en bred vifte af idrætsskader/sportsskader på højeste niveau.  

På Randers IdrætsKlinik møder du vores specialister, der har mange års erfaring og uddannelse i at arbejde med idrætsudøvere på alle planer og aldre. Teamleder Idrætsfysioterapeut Ronni Amnitszbøl, som i en lang årrække har arbejdet med sportsfolk i lign. stillinger i Midtjylland, samt i Viborg FF Superliga fodbold. Fysioterapeut Finn Thomsen, som tidligere har praktiseret som sundhedschef i Randers FC - Hobro IK superliga fodbold. Endvidere har osteopat Shannon Taylor arbejdet for AaB fodbold. Idrætsteamets massør Allan Pedersen tager sig af sportsmassage ( se afsnit om Sportsmassage

På Randers Idrætsklinik gør vi brug af de mest moderne og effektive behandlingsmetoder og højteknologi, der findes på markedet i dag. Hvilket er medvirkende til, at vi kan tilbyde behandling og genoptræning af idrætsskader/sportsskader i topklasse. Vi lægger stor vægt på, at sikre at idrætsudøveren får en så hurtig og sikker tilbagevenden til sin idræt som muligt, samt, at forebygge at skaden opstår igen. 

Randers IdrætsKlinik tilbyder professionel hjælp inden for udredning, behandling, idrætsspecifik genoptræning samt forebyggende træning. På Randers IdrætsKlinik bruger vi ultralydsscanning til at skabe et nøjagtig billede og diagnose af omfanget af skaden. (Se afsnit om ultralydsscanning)

Vi bruger de højteknologiske behandlingsapparater: power laser og schokbølge, hvilket gør, at vi effektivt kan angribe din idrætsskade i både det akutte og kroniske stadie. ( se afsnit om schokbølgebehandling) 

På Randers IdrætsKlinik har vi også vores Løbelaboratorie. ( se afsnit om løbestilsanalyse). Her bliver idrætsfolk testet i gang og løb både før og efter en idrætsskade. Der laves professionel løbestilsanalyser med fokus på hele kroppen via en krops- og fodscreening, så løbeskader kan undgås. 

På vores massageklinik tilbyder vi b.la Sportsmassage. ( se afsnit om Sportsmassage

Billeder til IdrætsKlinikken

 

Hvem bruger Randers Idrætsklinik 

Randers IdrætsKlinik kan hjælpe alle - børn, voksne, motionister og elitesportsfolk. Du vil altid blive mødt med høj faglig ekspertise og fokus på at hjælpe dig bedst muligt.

På Randers IdrætsKlinik bliver motionister og elitesportsfolk behandlet med samme professionelle tilgang. Hos os er det dig og din skade, der er vigtig og ikke din baggrund.

Professionel genoptræning

En konsultation på Randers IdrætsKlinik vil altid begynde med en grundig undersøgelse af hele din krop. Vi ser aldrig isoleret på det enkelte skadesområde, men på hele kroppen som et stort system, og  den må derfor undersøges og behandles som sådan. Hvis det findes nødvendigt bliver du screenet igennem vores ultralydsscanner. Ud fra undersøgelsesfund vil vi, i samarbejde med idrætsudøveren, tilrettelægge en behandlings- og genoptræningsplan, som sikrer at du sikkert kommer tilbage efter din skade. Hos Randers IdrætsKlinik tager vi altid udgangspunkt i idrætsudøverens individuelle behov og slutmål. 

Randers IdrætsKlinik skiller sig ud ved at have et tæt samarbejde med nogen af landets bedste idrætslæger - Overlægerne Peter Faunø på Hamlet i Århus, samt Sørgen Kjeldsen fra Viborg Privathospital. Samarbejdet gør, at vi hurtig kan trække på speciallæger, hvis yderligere udredning eller operation findes nødvendigt. 

Vi forstår idrætsudøveren, og hvad der sker i kroppen og psyken, når man får en skade. Ganske enkelt fordi vi selv har været der. Vi har selv været idrætsudøvere, selv arbejdet med eliteidrætsfolk og motionister på alle niveauer og har et specifikt kendskab til den enkelte idrætsgren. Hos Randers IdrætsKlinik besidder vi den faglige ekspertise, der får dig hurtigt tilbage efter en skade, som sikrer dig maksimalt udbytte af din træning og giver dig de sidste 10 % når det virkelig gælder. 

 Har du en sportsskade, akut eller permanent. Så kontakt specialisterne hos Randers IdrætsKlinik. Vores erfaring i at behandle idrætsskader/sportsskader på højeste niveau, kommer dig til gode.

Du vil altid være meget velkommen til at kontakte behandlerne på Randers IdrætsKlinik, hvis du har spørgsmål vedr. Idrætsskader eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder. 

Kontakt os allerede i dag på 8643 3344 - når vi kan hjælpe eliten kan vi også hjælpe dig. 

 Behandling af idrætsskader/sportsskader Randers/Østjylland

 Her er de dygtige behandlere på Idrætsklinikken  

 Ronni

Ronni

 Shannon

Shannon

 

 


Finn

 Finn

 

 


Rasmus

 Rasmus