Online booking
Børneklinikken i Randers
Menu:

Børneklinikken

Oplever du at dit barn har svært ved at styre sine bevægelser, er klodset, ofte falder eller ikke har en aldersvarende motorik. Græder din baby hjerteskærende og ustoppelig, har tendens til kolik eller har fordøjelsesproblemer.
Så kan det tværfaglige børneteam på børneklinikken i Randers helt sikkert hjælpe dit barn/spædbarn til en god start på livet.

Tværfagligt børneteam

På børneklinikken i Randers tager vi dagligt imod børn og spædbørn fra det meste af Østjylland. Børneteamet udgøres af Osteopat Tomas Larsen, Osteopat Rasmus Juel samt børnefysioterapeut Trine Bragt. Det tværfaglige team har stor ekspertise og erfaring i at undersøge, behandle og træne børn og babyer. Og netop den tværfaglige sammensætning mellem en børnefysioterapeut og en osteopat gør, at i som forældre får et fantastisk behandlingstilbud, som ikke findes andet sted i Østjylland.

Børnebehandling i Randers

På børneklinikken har vi lavet et specielt børnerum til træning af børn motoriske udvikling samt sansemotorisk stimulering.
Indretningen af børnerummet i børneklinikken, tager udgangspunkt i at leg skal være det overordnede tema. Her er bl.a. gynger, trampolin, gangbarre og legetøj i forskellige farver og former.

På børneklinikken behandler vi en lang række forskellige diagnoser i forbindelse med babyer og børn:

Behandlingen eller træningen foregår altid i trygge rammer, hvor mor eller far så vidt muligt er involveret i de forskellige trin og faser. Nogle gange foregår behandlingen af babyer i skødet eller på maven af mor eller far. På børneklinikken i Randers sørger vi for at dit barn er i trygge hænder.

Besøg klinikken hvis

 • Barnet har en favoritside, ligger skævt eller kraniet er fladere på den ene side
 • Barnet virker til at have smerter, er urolig eller ikke trives
 • Barnet har svært ved at amme, eller ligge roligt i jeres arme
 • Barnet trækker benene op under sig
 • Barnet tager sig til ørerne
 • Barnet har svært ved at ligge på maven og løfte hovedet ved tre måneders alder
 • Barnet har svært ved at trille fra ryg til mave eller mave til ryg
 • Barnet har svært ved at sidde
 • Barnet har svært ved at kravle
 • Barnet har svært ved at lære at gå
 • Hvis ens barn halter lidt efter motorisk ift. jævnaldrende børn

Undersøgelse af baby i Randers

Behandlings- og træningsforløb på børneklinikken 

Første konsultation:

Den første gang i kommer i børneklinikken med jeres barn eller spædbarn, starter konsultationen med en samtale omkring barnet. Børnefysioterapeuten eller osteopaten spørger bl.a. ind til graviditeten, fødslen og barnets trivsel generelt. Har forældrene bemærket noget usædvanligt med barnets bevægelser og motorik eller græder barnet meget og har svært ved at falde til ro. Alle oplysningerne er vigtige når børnefysioterapeuten eller osteopaten skal dannes sig et helhedsbillede af problemet.

Børnefysioterapeut i Randers

Dernæst bliver barnet undersøgt meget grundigt. Der bliver bl.a. lagt fokus på barnets reflekser, motorik og ledbevægelighed. Rygsøjlen undersøges fra kranie til haleben og de motoriske færdigheder bliver testet.
Efter samtalen og den grundige undersøgelse kan børnefysioterapeuten eller osteopaten fremligge en behandlings- eller genoptræningsplan for barnet og forældrene.

Under selve behandlingen/genoptræningen gør børneteamet brug af flere forskellige, sikre og blide behandlingsmetoder. Dysfunktionelle led og indre organer frigøres med små tryk og stræk bl.a. via osteopatisk behandling og kranio Sacral terapi og overspændte muskler løsnes med blide massagegreb. De motoriske vanskeligheder optrænes med veltilrettelagte progressive øvelser.
Børneteamet på børneklinikken i Randers sørger for at jeres barn kommer sikkert tilbage til en harmonisk opvækst igen.

Med eller uden henvisning

På børneklinikken i Randers behøver man ingen henvisning for at få sit barn i behandling/genoptræning. Derved undgås den lange ventetid hos egen læge - og barnet kan komme i behanding så hurtigt som muligt. Børneklinikken modtager også børn under den vederlagsfrie ordning.  

Kontakt børnefysioterapeut Trine Bragt, osteopat Tomas Larsen eller osteopat Rasmus Juel på Børneklinikken i Randers på. 8643 3344 - hvis du vil give dit barn de bedste muligheder for en god start på livet.

Nu har du muligheden for at booke din næste tid hos børneklinikken i vores online bookingsystem. Er du ny patient bedes du ringe til klinikken på 8643 3344, og booke din første tid. Vi kan samtidig få dig oprettet i vores system.

Klik her for at komme til online booking