Online booking
Ultralydscanning i Randers Thomsen fysioterapi & Osteopati

Ultralydsscanning

Hvis du har problemer med at få stillet den helt rigtige diagnose på dine smerter og problemer i bevægeapparatet, eller har du ikke tid til at vente på at få en scanning igennem det offentlige system. Så kontakt Thomsen Fysioterapi. Som en af de få klinikker i Østjylland tilbyder Thomsen Fysioterapi i Randers avancerede ultralydsscanninger uden nogen form for ventetid. Hos Thomsen Fysioterapi kan du få en ultralydsscanning fra dag til dag.

Ring og bestil tid i dag på 86 43 33 44


Ultralydsscanning i Randers

Ny teknologi stiller diagnosen

Brugen af ultralydsscanning er ny indenfor fysioterapien. Men hos Thomsen Fysioterapi har vi arbejdet med scanning siden 2008. Flere af vores fysioterapeuter har efteruddannelse indenfor ultralydsscanning, mens fysioterapeut Simon Blomstrand specialiserer sig indenfor ultralydsscanning. En scanning bruges til at se ind i kroppen og få et nøjagtigt overblik over hvordan forholdene er i de forskellige væv man ønsker at se.

Ultralydsscanning er en meget mere avanceret og detaljeret undersøgelsesmetode end et røntgenbillede. Et røntgenbillede kan kun vise billeder af knogler. Hvorimod en scanning også viser et nøjagtig billede af det indre i muskler, sener, slimsække, inflammatoriske tilstande/betændelsestilstande, væskeansamlinger, knogler og ledbånd.


Understøtter fysioterapien

Hos Thomsen Fysioterapi er ultralydsscanning en integreret del af den fysioterapeutiske undersøgelse af vores patienter. Det er fysioterapeutens forlængede hånd. Og et utrolig vigtig redskab til at præcisere typen, omfanget af samt den nøjagtige lokalisering af en skade. Derved kan vores fysioterapeut meget præcist indsætte den helt rigtige behandling på det rigtige sted og med den rette dosering.

Vi bruger ligeledes scanninger til at fastslå om en behandling eller genoptræning har hjulpet efter hensigten. Om en hævelse eller inflammationstilstand er blevet reduceret. Om en vævsskade heler som den skal. Endelig kan en ultralydsscanning hjælpe os med at afgøre om patientens skade har det omfang, der gør at vedkommende bør videresendes til anden behandling eller operation.

Behandling med ultralyd

Koster mindre end du tror

Vores scanningsapparat er det samme som bruges af lægen på hospitalerne til bl.a. at scanne gravide. Ultralydsbølgerne er fuldstændig ufarlige og helt uden bivirkninger. Honoraret for en ultralydsscanning er en tillægsydelse som ligger udover den normale behandlingstakst.

Ultralydsscanning ifm. fysioterapeutisk undersøgelse                            295 kr.

Opfølgende ultralydsscanning                                                                      150 kr.


Kontakt Thomsen Fysioterapi i Randers og bestil tid til en ultralydsscanning eller for yderligere information på tlf. 8643 3344