Online booking
DSC 0310

Knud Juul-Nyholm Teknikken

Læge Knud Juul-Nyholm drev i 25 år en yderst succesfuld klinik i Randers. Patienter fra hele landet kom valfartende for at blive behandlet med hans fantastiske og banebrydende metoder.

Nyholm indstillede sin lange karriere og gik på pension i foråret 2014. Heldigvis besluttede han, at blive mentor og mesterlærer for tre udvalgte fysioterapeuter fra Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers.

Fysioterapeuterne, Peter Vendelbo, Tomas Larsen og Finn Thomsen var derefter i lære hos Knud Juul-Nyholm i ca. 12 måneder før teknikkerne sad på rygraden.

Knud Juul-nyholm teknikken

Overtagelse efter Knud Juul-Nyholm

Nyholm - teknikkerne, som vi kalder dem, er et utrolig effektivt behandlingssystem. Metoderne opleves meget blide for patienten. De låste og displacerede led bliver roligt og nænsomt drejet på plads, så de igen fungerer optimalt og sidder perfekt. Ømme og korte muskler/sener omkring leddene behandles med et særligt laser- og akupunktursystem.

Nyholm teknikkerne er de mest effektive metoder til at fjerne symptomer efter piskesmæld, kroniske migræner og hovedpiner. Smerter i nakke og hele rygsøjlen. Teknikkerne har en utrolig evne til at fjerne symptomer selvom problemet er mange år gammelt.

Knud Juul-Nyholm teknikken i Randers

Knud Juul-Nyholm Behandling i Randers  Knud Juul-Nyholm Behandling i Randers Thomsen fys