Online booking
Massage i Randers
Menu:

Massage

Døjer du med ømme spændte muskler, føler du dig stresset og uoplagt, har tendens til hovedpine eller har nakke- lændesmerter? Så vil en professionel dybdegående massage på vores afdelingen hos Thomsen Fysioterapi, det betyde en afgørende forskel. På klinikken i Toldbodgade har vi ansat de absolut bedste massører, og vi står inde for at kvaliteten er i top uanset hvilken massageform du skulle vælge. Om du vælger wellness-, fysiurgiske-, graviditets- eller sports massage så vil massørerne hos Thomsen være de bedste til at matche dine behov. 

Massage i behagelige omgivelser

Vores massageafsnit har vi placeret i en afslappet og hyggelig specialafdeling i klinikken. Her finder du et pusterum fra hverdagens stress og jag. Massørerne hjælper dig til at opnå en indre ro og de ved nøjagtig hvad din krop har brug for. Pulsen er hurtig i vores hverdag, men på vores klinik, vil du opleve at tempoet er skruet helt ned. Her er det dig, der er i fokus og du skal kun tænke på dig selv, imens du får en dejlig massage.
Massørene bruger kun økologiske og allergivenlige olier. 

Klinikken er placeret i Randers Midtby og der er nem adgang til parkering. Vi råder over 15 gratis parkeringspladser lige uden for klinikken. Der er busholdeplads 50 m fra klinikken. Der er liftadgang, hvis du er dårlig gående eller på anden måde er gangbesværet. 

Nakkemassage i Randers

Hvis du vil have det bedste

På vores klinik hos Thomsen Fysioterapi har vi ansat de fem dygtige massører: Valentyna Kalyukh,  Lidia Odgaard, Johanne Jacobsen,  Allan Pedersen og Mai Borup. De har mange års erfaring som massører, og de har alle en lang række efteruddannelseskurser bag sig, hvilket gør at de kan angribe forskellige slags muskulære problemer på en helt unik og effektiv måde. Johanne Jacobsen er RAB godkendt, hvilket gør at hun kan massere under de fleste forsikringsordninger. De har specialiseret sig i både helbredende som forebyggende massage - og smertebehandling. 

De bruger fysiurgiske teknikker, der er hentet fra både sports- og wellnessmassagen. Denne kombination af forskellige teknikker giver dig det bedste udbytte af behandlingen. Massørerne hos Thomsen Fysioterapi er din garanti for den bedste kvalitet og den bedste behandling.

Vi bruger bl.a. vores massører som et led i vores efterbehandling af vores patienter eller som et supplement til den igangværende fysioterapeutiske- eller Osteopatiske behandling. Denne kombination gør, at vi kommer hele vejen rundt om patientens problem. Og intet bliver overset eller er ubehandlet når patienten tilfreds, afslappet og smertefri forlader klinikken. 

Langt de fleste konsultationer sker ved direkte henvendelse til vores afdeling. Her indsætter de en intensiv og målrettet fokus på dine spændinger og smerter, så du får den perfekte oplevelse hver gang. Uanset om du lider af store muskelinfiltrationer, har store smerter eller blot trænger til at få masseret hverdagens stress og jag ud af kroppen, så gør vores massører i Randers deres ypperligste for at du får det maksimale udbytte af behandlingen. 

Valg af massagetyper 

Alt afhængig af dit problem eller behov har du forskellige muligheder for at vælge mellem en bred vifte af behandlinger, som sikrer dig den ultimative oplevelse. Hvis du er i tvivl om hvilken type du skal vælge, kan du søge råd hos en af vores søde sekretærer, når du ringer til klinikken. Så kan de via en kort samtale guide dig til det rette valg. 

Selvom du har valgt en type massage ved bookningen, kan du altid vælge om. behandlingen kan løbende blive tilpasset dine behov. 

Massagesten i Randers

Koster langt mindre end du tror

Hos massørerne ved Thomsen Fysioterapi hænger pris og kvalitet bestemt ikke sammen. Her får du stor kvalitet til lav pris. Derved kan du med god samvittighed gøre noget godt for dig selv og få massage med jævne mellemrum. 

Der afregnes efter hver behandling. Afbud skal ske inden kl. 16.00 dagen før. Ellers pålægges et gebyr på kr. 160,- 

  • 60 min. behandling kr. 380 ,- (Helkropsmassage)
  • 30 min. behandling kr. 210,-

Som udgangspunkt afsættes 60 min til massage. Du bør bestille 60 min behandlingstid, hvis du har stærke smerter eller ønsker at få masseret eller behandlet en større del af kroppen. Få nærmere info når du ringer til sekretæren på klinikken. De vil kunne guide dig til det rette valg.  Alle behandlingstiderne er incl. omklædning. 

Forkæl en du holder af med et gavekort til en skøn behandling hos Thomsen Fysioterapi i Randers. Vores sekretærer er altid behjælpelige med at udstede gavekort til massage. 

 Åbningstider hos Thomsen Fysioterapi:

  • Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 18.30
  • Fredag kl. 07.00 - 15.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vores professionelle behandlerteam står klar til at yde deres bedste for at efterleve dine forventninger på et yderst højt niveau. 

Online Booking

Nu har du muligheden for at booke din tid i vores online bookingsystem.

Klik her for at komme til online booking