Online booking
Fysioterapi behandling svimmelhed i Randers

Svimmelhed - behandling

Alt for mange mennesker har problemer med svimmelhed i dagligdagen. Det kan være konstant svimmelhed over længere tid eller små anfald ved visse stillinger og bevægelser. Men fælles for denne tilstand er, at det er dybt ubehageligt og det påvirker den enkeltes aktivitetsniveau og livskvalitet i negativ retning. Hos Thomsen Fysioterapi i Randers har vi et team, der har specialiseret sig i behandlingen af patienter, der lider af svimmelhed eller hovedpine.

Vi samarbejder med byens ørelæger i forbindelse af denne patientgruppe. Vi kan fremvise rigtig flotte behandlingsresultater via de unikke metoder vi bruger. Langt de fleste af de mange patienter, der søger klinikken har enten et ønske om at få fjernet deres svimmelhed totalt eller mindsket til ubetydelighed. De har fået et helt nyt liv med en langt bedre livskvalitet. Nu er det dem selv der bestemmer over deres aktivitetsniveau ikke svimmelheden.

Effektiv behandling af svimmelhed

Hvis du vil være sikker på at blive undersøgt til bunds for din svimmelhed og derefter få en behandling der virker, så ring til Thomsen Fysioterapi og en tid i dag hos vores specialteam.  Ring Tlf.:  8643 3344.

Svimmelhed behandling akupunktur Randers

Vi fjerner din svimmelhed

Selv om vi har patienter med svimmelhed i alle aldre så ses denne lidelse overvejende hos den ældre befolkningsgruppe. Der kan være rigtig mange årsager til problemet. 

  • Det kan være nedsat eller manglende bevægelighed mellem nakkens led samt reflektorisk opspænding i nakkens muskulaturer. Herved kan der sendes fejlagtig information til hjernen om hovedets stilling og bevægelse i forhold til resten af kroppen, hvilket kan resultere i svimmelhed.
  • Følger efter et hoved-/nakketraume som ofte ses ved piskesmæld. Lavt blodtryk.
  • Dårlige arbejdsstillinger og kropsholdning.
  • Svimmelhed kan også skyldes ørestensproblematikker i ørets buegange. Hvis det i undersøgelsen viser sig, at øresten kan være årsagsgivende - sender vi patienten til videre udredning hos ørelægen.

Svimmel behandling Randers Thomsen fys

Bliv symptomfri nu

Vores team, der behandler patienter med svimmelhed, finder årsagen til dit problem ved hjælp af en grundig undersøgelse. Via en kombinationsbehandling af fysioterapi, kiropraktik, osteopati, massage og akupunktur vil fysioterapeuten derefter få genoprettet fri bevægelighed i nakken. Musklerne bliver afspændt og bløde så de igen fungere optimalt. Der bliver også arbejdet med korrektion af kropsholdning og snakket ændring af eventuelle arbejdsstillinger.

Hvis du vil af med din svimmelhed. Så kontakt Thomsen Fysioterapi og få en tid i dag. Ring Tlf.: 8643 3344

 

Behandling af svimmelhed Rander Østjylland/Djursland