Online booking
Fysioterapi skulder behandling i Randers

Skulderbehandling

Har du problemer med smerter omkring din skulder. Kan du ikke bevæge din skulder uden det gør ondt. Eller får du forstyrret din nattesøvn pga. skuldersmerter. Så kontakt Thomsen Fysioterapi i Randers på Tlf.:  8643 3344. Vi råder over Østjyllands bedste skulderteam. Tre af vores fysioterapeuter har stor erfaring, ekspertise og videreuddannelse i behandling og genoptræning af skulderproblematikker.

De kan med stor sikkerhed undersøge din skulder for derigennem, at finde den rigtige diagnose. Derefter sammensætter de den helt rigtig behandlings- og genoptræningsplan så din skulder bliver smertefri og får genskabt fuld bevægelighed igen. Ved undersøgelsen af skulderen gør skulderteamet også brug af ultralydsscanning, hvilket gør undersøgelsen endnu mere præcis.

Vi finder årsagen og behandler skuldersmerter 

Skuldersmerter er en meget hyppig årsag til, at patienter konsulterer vores klinik. De typiske symptomer er smerter inde i selve skulderleddet samt i hele regionen omkring skulderen. Det er nedsat bevægelighed i en eller flere retninger i skulderleddet. Har symptomerne være der i lang tid ser man ofte at skuldersmerterne også spreder sig til andre områder.

Skulderen er det mest bevægelige led i kroppen. Det har nogle konsekvenser i form af, at det gør den sårbar og udsat. Vores skulderled kan bevæges så meget i yderstillinger, at pladsforholdene i leddet bliver meget trange. Derved kan sener og slimsække komme under pres. Og der kan ved gentagne påvirkninger ske irritation, inflammation og hævelse af disse over tid.

Skuldersmerter og bevægesmerter kan også skyldes forkalkninger i sener omkring skulderen. Det kan være knogleforandringer, som kan give pladsproblemer samt problemer efter operation eller knoglebrud af overarmsknoglen, skulderbladet eller kravebenet. Skuldersmerterne kan også skyldes udstrålene smerter fra nakkens led. En fejlplacering i disse nakkeled kan give et tryk på nerverne ned til skulderen.

Langt de fleste af skuldersmerterne skyldes overbelastning eller fejlbelastning. Især er ensidigt gentaget arbejde og pludselig megen fysisk uvant belastning hovedårsagerne. Og man anslår at 75% af alle skuldersmerter skyldes senebetændelsesreaktioner.

 

Fysioterapi skulder behandling

Skulder behandling og genoptræning

Skulderteamet hos Thomsen Fysioterapi behandler og genoptræner hver dag mange patienter med skuldersmerter fra hele Østjylland. De kommer i alle aldre og professioner,  motionister og eliteidrætsfolk. Alle får topprofessionel behandling og genoptræning.

Vi behandler især mange med:

  • Slimsækbetændelse i skulderen
  • Frossen skulder ( irritationstilstand i skulderledskapslen)
  • Genoptræning efter skulderoperation
  • Afklemning af sener og slimsække ( impingement)
  • Forkalkninger i sener og slimsække
  • Discusprolaps i nakken
  • Senebetændelse i skulderen (rotator cuff tendinit)

Slip af med dine skuldersmerter

Skulderteamet foretager ved første konsultation en grundlag undersøgelse af din skulderproblematik. Efterfølgende udarbejdes strategien for den individuelle behandlings- og genoptræningsplan. Teamet gør brug af mange forskellige behandlingsmetoder når de tager fat på din skulderproblematik. Det er metoder kombineret fra fysioterapien, kiropraktikken, osteopatien og akupunkturen.Derved får man det bedste og hurtigste resultat.

Fysioterapeuten sørger for at fjerne dine skuldersmerter. Genoprette normal bevægelighed i skulderled, nakken og hele skulderregionen. Sørger for at muskler, sener og andre stabiliserende strukturer omkring skulderleddet bliver genoptrænet superviseret så problemet ikke genopstår igen.

Du behøver ikke gå med længerevarende skuldersmerter mere. Ring og konsulter skulderteamet hos Thomsen Fysioterapi i Randers. Det er ikke godt, at gå med problemet for længe. De gør noget ved din skulderproblematik allerede i dag.

Ring på Tlf.: 86 43 33 44


Skulderbehandling fysioterapi genoptræning Randers

Skulderbehandling Randers Østjylland/Djursland