Online booking
Fysioterapi Rygbehandling - Randers

Rygbehandling

Er du en af de mange danskere, der lider af rygsmerter fra lænden. Smerterne har stået på alt for længe og påvirker alt i din dagligdag. Du har vanskeligt ved eller kan slet ikke passe dit arbejde. Dine fritidsaktiviteter er blevet begrænset og du har svært ved at sove og bevæge dig frit. Du har prøvet forskellige andre behandlere uden det har resulteret i tilfredsstillende resultat.

Så lad os hjælpe dig til, at få dit aktive og smertefrie liv tilbage. Hvis du vil af med dine rygsmerter så ring til fysioterapeuterne hos Thomsen Fysioterapi i Randers. Vi har over 15 års erfaring i at fjerne rygsmerter både akutte opstået smerter som kroniske og længerevarende. Vi ved hvad der virker og hvad der er effektiv behandling og træning.

Rygsmerter - vi kan fjerne dine smerter 

Rygsmerter eller lænderygsmerter er Danmarks folkesygdom nr. 1. Faktisk lider hver fjerde dansker af rygsmerter af en eller anden art. Rygsmerter i lænden kaldes ofte for "hold i rygge. " " lumbago" "facetledslåsninger" eller " hekseskud". Betegnelserne betyder reelt det samme. Smerterne kan være varierende fra stødende smerter ved visse bevægeretninger. De kan komme akut eller over tid som en ømhed og træthed over lænden.

Eller det kan være konstante smerter, der kan blive kroniske, hvis den rette behandling ikke indsættes i tide. Der er ikke mange bevægelser man kan foretage sig uden det resulterer i store smerter. Rygsmerterne sidder i den nederste del af ryggen i lænden. Enten i den ene side af lænden eller begge. Smerterne kan stråle ned i balderegionen og videre ned i benet til foden.

Fysioterapi rygbehandling akupunktur Randers

Effektivt behandlingskoncept

Årsagerne til rygsmerterne er hyppigst fastlåsninger af ryggens led i en forkert stilling. Det kan udløse et pres og irritation på de nerver, der løber i lænderegionen samt give en reflektorisk opspænding i den omkringliggende muskulatur. Rygsmerterne kan opstå ved en forkert bevægelse i ryggen.

Men det skyldes oftest at man har brugt ryggen i uhensigtsmæssige stillinger over længere tid. Samt at kroppens beskyttelsesforanstaltninger i form af muskler, sener, ledbånd ikke har været stærke og udholden nok til, at yde ledende i lænden den optimale beskyttelse. Og så kan det nemt gå galt.

Med over 15 års erfaring i at behandle og træne patienter med rygsmerter ved vi hvilke metoder, der skal iværksættes for at fjerne dine rygsmerter. Og ikke mindst hvad, der skal gøres for at forebygge tilbagefald. Hos Thomsen Fysioterapi koncentrerer vi os om at behandle årsagen til smerterne og ikke kun symptomerne. Vores effektive koncept bygger på kombinationsbehandling.

Dvs. vi tager de bedste behandlingsmetoder fra fysioterapien, Knud Juul Nyholm teknikken, osteopatien, kiropraktikken, akupunkturen, træningen og kombinere dem i et behandlingskoncept. Vores erfaring viser at vi derved får den mest effektive behandling. Og dine rygsmerter forsvinder langt hurtigere end hvis du kun modtog en form for behandling.  

Når dine fastlåste led er justeret på plads, så sørger vi for at dine beskyttelsesmekanismer - muskler og sener optimeres via veltilrettelagt træningsprogram - så de kan udføre deres job optimalt. Nemlig at beskytte. Den superviserede rygtræning kan både foregå individuelt eller som holdtræning ( se afsnit om holdtræning)

Fysioterapi rygbehandling Randers

Behandling af discusprolaps

Et vigtigt element i behandlingen af en discusprolaps er den effektive McKenzie behandling. Denne metode gør det sjældent nødvendigt at operere for prolapsen. Vi har erfaring i at fjerne smerterne fra ben og ryg med retningsbestemte behandlinger. Ofte bliver du total smertefri uden, at skulle igennem en voldsom operation og et efterfølgende langt genoptræningsforløb.(se afsnit om McKenzie behandling)

Behandling af akutte rygsmerter

Har du rygsmerter, der behøver akut behandling eller er du bange for, at du har pådraget dig en diskusprolaps og din egen læge ikke er ved hånden. Skal du blot ringe til Thomsen Fysioterapi i Randers og få en akuttid. Vi kan tage patienter med akutte rygsmerter ind til undersøgelse og behandling samme dag.
Ring i dag og få gjort noget ved dine rygsmerter på Tlf.:  8643 3344

 Behandling af rygsmerter Randers Østjylland/Djursland.