Online booking
Fysioterapi - nakkebehandling Randers

Nakkebehandling

På klinikken får vi hver dag mange patienter i alle aldre og køn med nakkesmerter. De er vågnet op en morgen med pludselig smerte i nakken og stor bevægeindskrænkning. Eller de har haft årevis og konstante nakkesmerter og erfaret, at bevægelsen bliver mindre og mindre for hvert år. Sammen med lænderygsmerter, så er smerter i nakken en af de hyppigste skader vi har i det danske samfund. Og det ser ud til at forekomsten af nakkesmerter øges med alderen. 

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati  har vi stor ekspertise og erfaring i at behandle patienter med nakkesmerter - både akutte og langvarige. Gå derfor ikke for længe med dine nakkeproblemer. Ring til klinikken og få en tid allerede i dag på Tlf.: 8643 3344. Jo længere tid du går med dine nakkesmerter. Jo sværere er det at kommer over disse.

Fysioterapi nakke behandling Randers

Vi kan afhjælpe dine smerter

Hvis du ikke får behandlet dine nakkesmerter i tide så kan de give problemer flere forskellige steder i kroppen. Foruden at nakkebevægelsen kan blive mere og mere indskrænket. Så kan smerterne stråle op i hovedet og give hovedpine, svimmelhed eller kvalme.

Det kan give træthedsfornemmelse i hele nakken og en følelse af at man næsten ikke kan holde hovedets vægt. Det kan give strålende smerter ud i skuldre og arme. Samt sovende fornemmelse i hånden og fingrene. Vores erfaring viser, at skulderproblematikker kan give nakkesmerter. Men denne problematik vil blive belyst under vores undersøgelse.

Vi behandler årsagen 

Nakkesmerter skyldes som regel at de små facetled i nakken er låst fast i en uhensigtsmæssig stilling. Derved indskrænkes nakkebevægelsen. En fastlåsning bevirker en irritation og hævelse omkring det påvirkede led. Muskler og sener bliver efterfølgende reflektorisk spændt op. De bliver ømme og hårde i denne region. Ikke så sjældent er årsagen til nakkesmerter slidgigt i nakkens led.

Det påvirker bevægelsen i negativ retning og vil på sigt give et pres på nærliggende nerver. Sjældent er årsagen til nakkesmerterne en discusprolaps imellem et sæt nakkehvirvler. Den grundige undersøgelse ved fysioterapeuten hos Thomsen Fysioterapi vil kunne påvise om der er risiko for, at du har pådraget dig en discusprolaps. En af de vigtigste årsager til nakkesmerter og hold i nakken skyldes uhensigtsmæssig arbejdsstillinger samt dårlig kropsholdning.

Nakkebehandling Randers ved Thomsen fys

Behandling af hold i nakken

Vores behandlingskoncept til at løse vores patienters nakkesmerter er meget effektivt. Vores grundholdning er, at man får de bedste behandlingsresultater hvis fysioterapeuten er i stand til at kombinere flere behandlingsretninger ( fysioterapi/kiropraktik/osteopati/akupunktur og massage). Det kan fysioterapeuterne hos Thomsen Fysioterapi i Randers.

Nakkebehandlingen består i at løsne og justere de fastlåste led. Det sker vha. mobiliserings- og manipulationsteknikker samt de effektive Knud Juul Nyholm teknikker. Disse er meget nænsomme og blide og din bevægelse i nakken samt smertereduceringen bliver meget hurtig bedre. De korte stramme muskler og sener i nakkeregionen bliver blødgjort og optimeret vha. massage, akupunktur, laserbehandling mm.

Sidst men ikke mindst får patienten noget superviseret træning for musklerne og ledstabiliteten i nakke/skulderregionen. Derved opnår patienten den styrke og spændingsniveau, der er påkrævet samt at holdningen på rygsøjlen bedres betydeligt. Vores behandlingskoncept til nakkesmerter og hold i nakken er yderst effektivt. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at behandlingen iværksættes så hurtig som muligt.

Ring og bestil en tid i dag på Tlf.:  86 43 33 44.

 Behandling af nakkesmerter Randers Østjylland/Djursland.