Online booking
MCKenzie i Randers

McKenzie

Hvis du har været så uheldig, at pådrage dig en discusprolaps i lænden eller nakken. Har du fået akut opstået lændesmerter, blevet skæv i ryggen eller fået udstrålede smerter ned i ben. Så har Thomsen Fysioterapi et behandlingskoncept, der kan fjerne smerterne, rette din ryg op, samt presse discusmaterialet tilbage i normalstilling igen

Rygsmerter under kontrol 

Konceptet hedder McKenzie metoden. McKenzie konceptet er en af de mest anderkendte undersøgelses- og behandlingsmetoder til ryg- og nakkesmerter og anbefales af førende læger og speciallæger verden over.

McKenzie fysioterapi Randers

Behandling af discusprolaps uden operation

Mellem 50 - 70% af os oplever smerter i rygsøjlen på et eller andet tidspunkt i livet. Hos Thomsen Fysioterapi har vi fysioterapeuter, der har det højest opnåelige kompetenceniveau indenfor McKenzie behandlingsmetoden. Og kan derfor give dig en målrettet og professionel behandling for dine rygproblemer. Med McKenzie behandling har vi stor erfaring i at fjerne problemer fra en discusprolaps eller udbulning af disken. Resultaterne er så gode, at vores patienter, i rigtig mange tilfælde, undgår et operativt indgreb.

Hvordan foregår McKenzie behandling

Det helt unikke for McKenzie konceptet er at det er styret af systemrespons i et målrettet samarbejde mellem patienten og fysioterapeuten. Ved systemrespons forstås, hvordan patientens smerter og andre symptomer ændres med gentagne bevægelser i specifikke retninger. Ud fra dette er det muligt at finde ud af hvad patienten præcist fejler. Og der kan herefter tilrettelægges en effektiv behandlingsplan for patienten.


Patienten lærer hvordan man tolker ens smertesymptomer, og hvordan man mest hensigtsmæssigt reagerer på disse symptomer. McKenzie behandlingen suppleres ofte  af andre manuelle teknikker i form af ledmobilisering, manipulation, akupunktur eller bløddelsbehandling.


Hvis du er bange for at du har pådraget dig en diskusprolaps eller udposning på discus. Så ring til McKenzie fysioterapeuten hos Thomsen Fysioterapi på Tlf.: 8643 3344 og få en tid allerede i dag.

 McKenzie fysioterapi behandling Randers