Online booking
fysioterapi behandling - hovedpine behandling Randers

Hovedpine - behandling

Næsten alle mennesker har på et eller andet tidspunkt oplevet, at have hovedpine og ved hvilke gener og besvær det kan give. Desværre er der en stor del af befolkningen, der lider af hovedpine meget ofte. Nogen hver dag og mere eller mindre konstant. Hovedpinen kan være så stærk, at det går ud over deres dagligdag og livskvalitet. Hovedpine er en stor årsag til at patienter fra hele Østjylland henvender sig på klinikken Thomsen Fysioterapi i Randers.

Vores team for hovedpine og svimmelhed har unikke behandlingsresultater med denne patientgruppe. Ikke mindst fordi teamet har været i mesterlære hos den kendte læge Knud Juul Nyholm. Den nu pensionerede læge har i 30 år været landskendt for sine effektive behandlingsteknikker og ikke mindst succesfulde resultater.

Se afsnit om Knud Juul Nyholm teknikker - læs her

Lider du af hovedpine er det vigtigt, at du ikke venter med at blive undersøgt og behandlet. Langt de fleste af vores patienter får det meget bedre eller er fuldstændig symptomfri efter ganske få behandlinger. Kontakt derfor klinikken og få gjort noget ved problemet allerede i dag på Tlf.:  8643 3344.

Fysioterapi, hovedpine, akupunktur behandling i Randers

Vi finder årsagen

Det er almindelig kendt i læge- og behandlerverdenen, at årsager til hovedpine kan være utrolig mangeartede. Oftest er det et samspil af flere ting, der udløser denne. Det kan være dårlige arbejdsstillinger eller kropsholding. Overspændte muskler i nakke/skuldermuskulatur. Stress eller dehydrering. For lidt eller for dårlig søvnrytme - forhøjet blodtryk -  Ja listen med mulige årsager er endnu længere.

Teamet for hovedpine har meget fokus på leddene i nakken og midtryg samt muskelspændinger i skulder/nakkeregion. Hos Thomsen Fysioterapi behandler og afhjælper vi mange forskellige slags hovedpinetyper. De tre mest almindelige er nakkehovedpine, spændingshovedpine og migræne.

Nakkehovedpine

Nakkehovedpine er en type som stammer fra nakken. Ofte trækker smerten fra nakken op over baghovedet til tindingerne. Den forværres ofte ved bestemte bevægelser eller stillinger af nakken. Hovedpinen skyldes låsninger eller fejlstillinger mellem hvirvler i den øvre del af nakken. Smerterne er ofte til stede allerede om morgenen. 

Spændingshovedpine

Spændingshovedpine er langt den hyppigste årsag til hovedpine. Mærkes ofte i begge sider af hovedet og føles som en stram ring omkring hovedet. Denne type kommer ofte snigende op af dagen. Spændingshovedpinen skyldes ledproblemer fra øverste del af brystryggen samt nakkehvirvlerne. Her vil der ofte være nedsat eller ophævet bevægelighed mellem flere hvirvler. Musklerne omkring regionen vil være reflektorisk opspændt og kan derfor også være medvirkende.

Fysioterapi nakke behandling Randers

Migræne

Migræne giver kraftige smerter, der ofte sidder i den ene side af hovedet omkring øjet. Ved migræneanfald kan der ofte også være følgende ledsagende symptomer som synsforstyrrelser, kvalme, opkast, lys- og lydoverfølsomhed. Et anfald kan vare fra timer til flere dage. Migræne er en problematik, der har sit udspring i hjernen bla med sammentrækninger af nogle af hjernens kar. Migræne behandles ofte med medicin via egen læge eller speciallæge. Migrænepatienter har ofte gavnlig effekt af vores behandlinger. Her kan hyppigheden og intensiteten nedbringes væsentligt.

Behandling af hovedpine - Østjyllands førende hovedpine team

Hos Thomsen Fysioterapi har vi stor erfaring i at behandle hovedpinepatienter i alle aldre. Vores gode behandlingsresultater med hovedpinepatienter skal ses i lyset af at vi tænker bredt og tværfagligt når vi opsætter en behandlingstrategi for den enkelte patient.

Foruden de effektive Nyholm teknikker, så gør vi også brug af behandlingsteknikker, der er kombineret fra fysioterapien, kiropraktikken, osteopatien, massagen og akupunkturen. Derved giver vi vores patienter langt flere muligheder for at blive deres smerter kvit end nogen anden klinik i Østjylland.

Vores hovedpine team kan hjælpe dig med at finde de udløsende årsager til dine smeter og afhjælpe disse. Deres fokus er rettet mod at få normal bevægelse tilbage i låste nakke-brystled. De vil reducere og fjerne de muskelsprængninger, der findes i nakke-skulderregionen. For at forebygge hovedpinen genopstår, vil de lave korrektion af din kropsholdning samt træne de stabiliserende muskler, der skal beskytte nakkens vitale strukturer.

Ring i dag og få tid til undersøgelse og behandling for din hovedpine på Tlf.:  8643 3344. Vi har Østjyllands bedste behandlingsresultat.

 Behandling af hovedpine Randers Østjylland/Djursland.