Online booking
Fysioterapi klinik i Randers Thomsen Fys

Fysioterapi

Thomsen Fysioterapi & Osteopati tilbyder alle former for fysioterapi. Desuden er vi den eneste klinik i Østjylland, der integrerer fysioterapi, osteopati og akupunktur i et og samme koncept. Vores store målsætning er at give vores patienter de bedste betingelser for at blive deres skader og skavanker kvit så hurtigt og effektivt som muligt.

Det gør vi ved at samle de mest effektive behandlingsmetoder i ét behandlingskoncept og på én lokation. Hos Thomsen Fysioterapi er alt samlet under et tag. Dermed behøver du ikke at gå til fysioterapi et sted samt kiropraktik, akupunktur og massage et helt andet eller tredje sted. Hos os kan du få det hele.

Fysioterapeuter med efter- og videreuddannelse

Fysioterapeuterne hos Thomsen Fysioterapi er specialister i behandling, diagnosticering, forebyggelse og rådgivning af smertetilstande fra kroppens led, muskler, sener, nerver og knogler. Vores fysioterapeuter har via mange efter- og videreuddannelser opnået en markant ekspertise indenfor det fysioterapeutiske behandlings repertoirer. Vi vil derfor altid kunne finde en fysioterapeut, der har spidskompetence i netop dit problem.

Fysioterapi behandling af knæ i randers

Specialiserede fysioterapeuter 

Vores fysioterapeuter har en 3 1/2 årig grunduddannelse bag sig. Det er efterfulgt af en 4 årig osteopat- eller manuel terapi uddannelse, der enten er færdiggjort eller igangværende. Fysioterapeuterne er autoriseret af sundhedsstyrelsen. Vælger du at blive behandlet hos Thomsen Fysioterapi gives der endvidere tilskud fra den offentlige sygesikring og fra sygeforsikringen Danmark.

Fysioterapi i Randers

Hvad er fysioterapi 

Den fysioterapeutiske behandling består af forskellige led frigørende teknikker. Via disse små og nænsomme teknikker bliver de restriktive led justeret, mobiliseret eller manipuleret på plads så de igen fungerer optimalt. Forkortede stramme muskler og nerver bliver blødgjort og mobiliseret via forskellige manuelle teknikker. Der bliver givet superviseret træning både under og efter endt behandling. Herved opbygger vi stabilitet og styrke omkring de svage smertegivende led og muskler. Derudover forebygger vi at skadesproblematikken genopstår igen.

Til venstre kan du se nærmere på de behandlingstilbud vi på Thomsen Fysioterapi kan tilbyde vores patienter.

Online Booking

Nu har du muligheden for at booke din næste tid i vores online bookingsystem. Er du ny patient bedes du ringe til klinikken på 86 43 33 44, og booke din første tid. Vi kan samtidig få dig oprettet i vores system.

Klik her for at komme til online booking


 

Fysioterapi Rander Østjylland/Djursland